Tjänster & Produktlösningar
För Företag

Vi på Svensk Mobiltjänst frigör tid och resurs till företagare genom att erbjuda färdiga, kostnadseffektiva och praktiska lösningar. Vi levererar med hög kvalitét, tillgänglighet och service. Vi ger er rätt produkt till rätt pris!

Med hög säljkompetens och rutin inom telekommunikation kan våra säljare ge dig och ditt företag en klar bild över ert behov och hur du minskar dina totala kostnader. Detta samtidigt som du tillsammans med oss kan utveckla dina möjligheter med telekommunikation. Internt och externt.

Ibland kan det kännas jobbigt att byta ut befintlig lösning eller operatör. Låt Svensk Mobiltjänst ta hand om allt pappersarbete och frågorna runtomkring. Vi hjälper er med nya eller befintliga lösningar så att ni tillgodoser ert behov på ett kostnadseffektivt sätt.

 
För Privatkunder

Svensk Mobiltjänst älskar kommunikation. Vi tycker om att kommunicera med dig som privatkund för att sänka dina telefonikostnader och se över ditt eller dina mobiltelefonabonnemang så att du inte betalar för mycket för just din kommunikation. Det ska vara så billigt som möjligt att kommunicera!

Hos Svensk Mobiltjänst har du alltid koll på de senaste abonnemangsförändringarna och tjänsterna.

Du blir också kontaktad när ditt abonnemang håller på att gå ut
eller när förändringar sker eller kommer att ske och får allt som oftast
ett bra erbjudande i samband med det att vi kontaktar dig.

Allt detta gör mobil kommunikation enkelt!

 
Support

Som kund hos Svensk Mobiltjänst har du tillgång till personlig och effektiv kundservice. De långa och tråkiga väntetiderna i operatörernas kundtjänster är nu ett minne blott!

Du kan kontakta kundtjänst gällande alla frågor eller supportärenden så som avtal, kolli-ID, fakturor, returer, serviceärenden eller andra förändringar och frågor.

När du ringer eller e-postar till oss kommer du att bli besvarad
av en kundtjänstrepresentant som identifierar och hanterar
ditt ärende. Då vår kundsupport samarbetar med våra
leverantörer och serviceverkstäder kan du vid behov komma
att bli vidarebefordrad till någon annan som för ditt ärende
vidare för behandling.

 
Mobil Växel

Med en mobil växel får du och ditt företag telefonitjänster och växelfunktioner i samma paket. Du och dina medarbetare kan röra er fritt och ändå alltid vara tillgängliga.

 
Telefoner & Tillbehör

Vi erbjuder telefoner och tillbehör i en mycket bred produktportfölj som dagligen uppdateras av våra leverantörer.

 

Bland annat från följande tillverkare:

  • Sony
  • Nokia
  • HTC
  • Apple
  • Samsung m.m.

Vi har även ett stort urval av datorer och andra produkter inom hemelektronik som gör att vi allt som oftast kan hjälpa er att hitta just det NI behöver.

 
Abonnemang

Vi arbetar med Sveriges ledande operatörer, leverantörer samt distributörer för att tillgodo se ditt behov såväl innan som efter köp.